Tipy na vianočné darčeky pre mužov aj ženy na našom e-shope!

Vianočný darček ako stvorený pre ženu – kryt s vlastnou potlačou!

Telefón dnes vlastní každý a ochranný kryt je jeho dôležitou súčasťou. Čo tak vybrať ochranný kryt, ktorý nie je len praktický ale aj výnimočný? Vďaka našim krytom s vlastnou potlačou si môžete vytvoriť jedinečný kúsok, ktorý ako darček určite osloví. Rodinná fotografia, jednoduchá selfie spomienka alebo obrázok obľúbeného miesta? Výber je len na vás. Kryt si vytvoríte jednoducho vďaka nášmu editoru a stojí len 12,95€! 

Pre milovníčky selfie a fotografie

V danej kategórii máme na výber viacero produktov. V prvom rade Selfie RING, vďaka ktorému dosiahnete dokonalé selfie. Univerzálne LED svetlo jednoducho a pevne pripevníte ku akémukoľvek smartfónu a vďaka nemu budú všetky fotografie vytvorené pomocou prednej kamery priam dokonalé. Produkt máme aj v prepracovanejšej verzii - BASEUS LIVE STREAM LED svetlo na telefón so stojanom, ktorý posunie tvorbu fotografií a videí na ešte vyšší level. Zabudnúť nemôžeme ani na klasiku, a to selfie tyče. Mnohé z nich sú na Bluetooth  ovládanie alebo obsahujú statív.

Vianočný darček pre muža

Darček, ktorý je praktický a určite sa zíde každému šoférovi. Ak hľadáte maličkosť, ktorá poteší, siahnite po jednom z našich držiakov do auta.  Našim najpredávanejším kúskom je BASEUS VENT magnetický držiak do auta, ktorý stojí len 9,90€!

Darček naozaj pre každého - bezdrôtové slúchadlá

Existuje vôbec človek, ktorý nepočúva hudbu? Bezdrôtové slúchadlá sú praktickým darčekom naozaj pre každého! V našej ponuke máme slúchadlá v rôznych cenových kategóriách za rôzne ceny. Môžete zvoliť klasickú čiernu či bielu, no siahnuť môžete aj po rôznych farbách ako napríklad pastelová žltá či ružová.


Externá nabíjačka

Externá nabíjačka sa zíde naozaj každému – tým, čo radi cestujú, chodia často do prírody alebo jednoducho trávia veľa času vonku a chcú mať svoje zariadenia vždy nabité. V ponuke máme opäť rôzne tvary, farby a veľkosti. Výber je len na vás.


Taška na notebook

Tašky na notebook sa zídu pracujúcim ale aj študentom, ktorý často prenášajú svoj notebook a chcú mu zaručiť ochranu. Siahnuť môžete po klasických, jednofarebných kúskoch, no v ponuke máme taktiež rôzne farby a motívy. Ďalšie z príslušenstva na notebook, ktoré sa zíde nejednému študentovi či pracujúcemu sú  stojany na notebook.

Vianočný darček pre mužov aj ženy, čo milujú šport

 

Ak vyberáte vianočný darček pre športovca, siahnite po jednom z našich športových puzdier. Výber je naozaj široký - niektoré sú vhodné pre cyklistov, iné pre bežcov a ostatných športovcov. Sú naozaj praktickým pomocníkom a mnohé z nich aj štýlovým doplnkom.



Kompletná ochrana pre nový smartfón

Objaví sa pod vianočným stromčekom nový smartfón? Zabúdať ale netreba ani na jeho kompletnú ochranu. Všetko potrebné príslušenstvo nájdete u nás na e-shope za tie najlepšie ceny. Takýto darček má viacero výhod - okrem toho, že ide o naozaj praktický darček, poteší každého. Množstvo vzorov, ktoré ponúkame na našom e-shope potešia nejedného obdarovaného.

 

Ak si netrúfate vybrať kryt na smartfón ako darček, siahnite po našej darčekovej poukážke. Tá je v ponuke v hodnote 20€ alebo 40€. Tak si vaši blízki môžu vybrať perfektný kryt a príslušenstvo podľa ich vkusu.